Kapoenen
Logo Kapoenen Het leven van een kapoen (5-8 jaar) is er één vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld.

 

 

Kabouters & Welpen
Logo Welpen De welpen en de kabouters, voor de makkelijkheid wel eens 'kawellen' genoemd, leren iets zelfstandiger zijn. Aan de hand van 'het Jungleboek' en een heleboel spelletjes leren ze in kleine groepjes spelenderwijs met elkaar omgaan. Alvast enkele technieken komen aan bod.

 

 

Jonggivers
Logo Jonggivers Eens men bij de jonggivers zit wordt er meer aan zelfstandigheid en technieken gedacht. Tenten moeten na een jaar moeiteloos op een stevige constructie kunnen verschijnen. Uiteraard is een ploeg leiders er om samen de touwtjes letterlijk en figuurlijk in handen te nemen. In patrouilles slapen we, koken we en gaan we op tocht. Uiteraard is er nog voldoende tijd voor spelletjes, ...

 

 

Givers
Logo Givers Bij de givers gaan we het grootser zien, met de ganse groep op avontuur gaan, of uitgedaagd worden door elkaar. Men gaat op zoek gaan naar zichzelf in de groep. Dit door typische activiteiten of door experimenten in kleine groepjes. Een fietskamp met een drie-daagse overlevingstocht is niet zo heel ver weg. Eens om de 3 jaar trekken zij op buitenlands kamp waarvoor ze activiteiten organiseren om geld in het bakje te krijgen.