In 1990 splitst de leidingsploeg van de Kalfortse Chiro door een conflict. Een deel van deze leiding start met de Scoutsgroep Zevensprong. Hoe kwam men nu aan deze naam: aangezien men met 7 waren die de sprong namen om een nieuwe beweging op te starten was de benaming snel gevonden.

De groep van zeven en een handvol leden groeide uit tot een volwaardige scoutsgroep die elke zondag vertier biedt aan een 80-tal leden!

In verschillende takken komen we elke week samen om in groep elkaar beter te leren kennen aan de hand van spelletjes, techniekvergaderingen, ... Een herfstweekend, een paasweekend en een kamp vormen ongetwijfeld de meest aangename momenten en de mooiste herinneringen.

Ben je tussen 6 en 18 jaar en wil je eens een kijkje komen nemen? Kom gerust af en neem al je vrienden en vriendinnen mee.

Je bent iedere zondag welkom om 14u aan onze lokalen in Kalfort.

Coolhemstraat 53A
2870 Kalfort (Puurs)