Inschrijven bij onze scoutsgroep kan op meerdere manieren.

• Ofwel kom je eens langs naar onze jaarlijkse aanwerving. Daar kun je ter plekke inschrijven.
  • Ook kun je ons om 14u bij de opening van de vergadering altijd aanspreken of na de werking om 17u.
  • Of je kan online inschrijven via het online inschrijvingsformulier.
  • Tenslotte kun je ons ook e-mailen of bellen voor een afspraak.

Je mag 3 vergaderingen proberen vooraleer we verlangen dat je inschrijft en betaalt.foto terrein

Wanneer je beslist je kind in te schrijven vragen we gewoonlijk het lidgeld te storten op onze rekening van de scouts, met vermelding van Naam, Voornaam, Geboortedatum, Tak. Weet je niet in welke tak jouw kind zit, contacteer dan even de leiding. Het rekeningnr. is: BE31 7330 2847 2055.
Van zodra het lidgeld betaald is, is uw kind verzekerd door ETHIAS.

Inschrijven kan vanaf september.

Het lidgeld bedraagt 40 EUR per kind, en 5 EUR per gezin voor het boekje (ongeacht het aantal kinderen per gezin). Voor een halfjaarlijkse aansluiting, als je na 1 april bij onze groep komt, is het slechts 20 EUR per kind en 5 EUR per gezin voor het boekje.

Sinds 2004 is er ook een blijvende-invaliditeitsverzekering opgenomen in het verzekeringspakket van elk lid, voor meer informatie over de scoutsverzekering verwijzen we u graag door naar Scouts en Gidsen Vlaanderen.