1. Tenten

1.1. Groepstent 5x5m

groepstent5x5

Deze tent is een spantent. Ze is hoger aan de zijkanten dan de     Patrouilletent. Ze heeft een oppervlakte van 25m², aangezien de lengte 5 meter is, en de breedte 5 meter. Meerdere tenten kunnen tegen elkaar gezet worden.

3 palen ondersteunen de nok. Aan de zijkanten worden ook palen gezet, dus bij deze tent kan je aan de zijkanten ook comfortabel zitten.

Alle zijkanten zijn ook op te rollen, zodat je enkel een dak hebt op poten. Erg handig in de zomer.

Aantal: 3 stuks

1.2. Patrouilletent 4x6m

patrouilletent4x6

Deze tent behoort tot de categorie van de spantenten. Ze wordt d.m.v. koorden opgespannen naar piketten. Wij gebruiken ze veel als slaaptent.

Ze heeft een lengte van 6 meter, en een breedte van 4 meter. Erg handig is het zogenaamd voorterras van 2 meter op 4 meter. Zo kan je daar bijvoorbeeld de schoenen zetten. Ze staan uit de regen, maar komen dan ook niet in de tent, zodat deze binnenin proper blijft!
Zo rest er dus een binnenruimte van 4 meter op 4 meter. Ze kan 10 personen op een comfortabele manier te slapen leggen.
De tent is uitgevoerd in groene polyethyleendoek, dus de tent kan nooit rotten.

Aantal: 7 stuks

1.3. Miami 5x5m

miami4x4

Deze tent is een kadertent. Dit wil zeggen dat ze niet moet opgespannen worden, en dus gemakkelijk op een verharde bodem kan gezet worden. Je hebt dus ook geen last van koorden waarover je kan struikelen.

Deze tent leent zich uitstekend voor tuinfeesten. Met zijn 5 meter op 5 meter heb je ook al een grote oppervlakte ter beschikking. Niet genoeg aan deze oppervlakte? Geen nood, we hebben zo’n 4 tenten ter beschikking! Je kan kiezen in welke vorm je ze tegen elkaar plaatst. Met 4 tenten heb je een oppervlakte van 100m²! Gootjes tussen de verschillende tenten zorgen voor een droge overgang. De zijkanten zijn hoog genoeg, zodat je zonder te bukken naar binnen en buiten kan gaan. De zeilen zijn in witte polyethyleendoek uitgevoerd. Enkele zijkanten zijn van raampjes voorzien.

Aantal: 4 stuks