Copyright

Deze pagina's en de daarop aanwezige foto's en informatie zijn onderworpen aan het auteursrecht en zijn dan ook eigendom van Scouts Zevensprong Kalfort. Ze mogen niet gekopieerd of vermenigvuldigd worden zonder voorafgaande schriftelijke goedkeuring van Scouts Zevensprong Kalfort.

De website die je nu aan het bekijken bent, is het levenswerk van Wim Verstraeten.

Ondanks het vele malen nakijken en uitproberen kan het zijn dat er bepaalde links of pagina's niet (juist) werken. Als dat het geval zou zijn, laat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan zeker iets weten, zodat we het probleem zo goed en correct mogelijk kunnen oplossen. Ook typfouten, suggesties of opmerkingen over de site zijn altijd welkom. We luisteren graag naar jouw mening, want uiteindelijk ben jij het voor wie deze site er is.

Privacy

Op deze website vind je informatie over Scouts Zevensprong Kalfort. Deze site is toegankelijk voor iedereen. De pagina's worden onderhouden door het webteam. We besteden de grootst mogelijke zorg aan de kwaliteit en toegankelijkheid van deze website. Scouts Zevensprong Kalfort kan echter onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk gesteld worden voor technische en/of redactionele fouten die desondanks zouden voorkomen.

Alle gegevens om iemand te contacteren die je op deze site vind, zijn enkel bedoeld voor persoonlijk contact met de desbetreffende persoon. Deze contactgegevens mogen niet gebruikt worden ter promotie van een product, dienst of activiteit. Dit is zelfs bij wet verboden, geen enkele persoon van wie je de gegevens hier vind, geeft zijn goedkeuring hiervoor.

De foto's die je op deze website vindt, zijn genomen tijdens de verschillende activiteiten van Scouts Zevensprong Kalfort. Ze hebben rechtstreeks betrekking op onze scouts of werking. Het is onmogelijk om aan alle personen die erop te zien zijn een persoonlijke toelating tot publiceren te vragen. Tenzij op uitdrukkelijk schriftelijk verzoek stemmen leden van Scouts Zevensprong Kalfort er mee in dat foto's van onze activiteiten kunnen worden gebruikt bij het maken van publicaties of deze website. Wil je niet dat foto's van jou of van je zoon/dochter hiervoor gebruikt worden, gelieve dan een mailtje te sturen naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tijdens een activiteit dit even aan de leiding te melden.

Bij het bekijken van onze site worden geen persoonlijke gegevens van bezoekers opgeslagen zonder dat je hiertoe een formulier invult.

Veel surfplezier met deze site voor jullie gemaakt.