Indien U meer wenst te weten over wat we deze maand weer uitspoken op de scouts, dan vindt U hier alles wat U wil weten. Voor de leden is het fenomeen 't boekske niet nieuw, voor de buitenstaanders leggen we graag even uit wat dit boekske precies inhoudt!

't Boekske van onze groep is een maandelijkse uitgave. Elke maand krijgt elk gezinnetje een boekje mee (of in de bus) met hierin op de eerste plaats de zondagen, maw wat doen we de komende maand, wat heb je nodig, ... Zo is er voor de leiding een beetje de druk om op tijd de zondagen in elkaar te boxen en voor de leden is er 't handige dat ze op voorhand weten wat er gebeurt en of ze al dan niet aangepast moeten zijn hieraan!

U kan het zo gek niet bedenken of we zetten het erin! De boekjes van vorig jaar zijn op aanvraag te bekomen of kan je in het JIP te Puurs inkijken (Jeugddienst Puurs).

En dat alles is nu ook virtueel te aanschouwen!

Jaarthema 2016-2016

Maart 2017

Februari 2017

Januari 2017

December 2016

• Geen online brief

• Geen online brief

pijltje u hebt Adobe Acrobat Reader nodig, hier gratis te downloaden.