Het wordt stilaan weer warmer, de dagen worden langzaam aan weer langer, we vieren Pasen en genieten daarbij van twee weken vakantie. Juist, het is alweer april! En ook in april hebben wij weer vanalles in petto voor jullie!

De brief van april is vanaf nu terug te vinden op onze website onder boekje! Benieuwd wat we deze maand allemaal gaan uitspoken? Neem dan zeker eens een kijkje!

Wat gaan de dagen toch snel voorbij, het is al maart! Gelukkig heeft jullie leiding ook deze maand een geweldige planning voorzien! Het belooft dus weer een maand vol avontuur en plezier te worden. In deze maand zullen er voor de Jong Givers en Givers een paar werkingen op vrijdag door gaan omdat jullie dan examens hebben. Alvast heel veel succes!

De brief van maart is vanaf nu terug te vinden op onze website onder boekje! Benieuwd wat we deze maand allemaal gaan uitspoken? Neem dan zeker eens een kijkje!

Op vrijdag 23 december 2016 organiseren wij opnieuw onze jaarlijkse winterdrink.

Deze gaat door op onze scoutsterreinen (Coolhemstraat 53a, 2870 Kalfort).

Op onze winterdrink kunnen jullie genieten van LIVE muziek (White Cats), lekkere warme vuurtonnen,hamburgers en natuurlijk vele soorten dranken!  Dit allemaal aan zeer democratische prijzen.

Nieuw dit jaar is onze JENEVERBALK. Ideaal voor met een groep vrienden, 10 jenevershots in 1 plank.

Meer info op onze Facebook- of instagrampagina of onze eventpagina op Facebook!

Graag willen wij ook iedereen een spetterend 2017 wensen! Dat al jullie wensen mogen uitkomen, en dat het een jaar vol (scouts)plezier mag worden!

Een nieuw jaar, een nieuwe maand, een nieuwe brief! De brief van januari is vanaf nu terug te vinden op onze website onder boekje! Benieuwd wat we deze maand allemaal gaan uitspoken? Neem dan zeker eens een kijkje!

Beste ouders.

Ondertussen zijn we al onze derde maand van dit scoutsjaar ingeslagen. Bij elke nieuwe maand hoort natuurlijk ook een nieuwe brief.

Alle brieven zijn terug te vinden onder het tablad 'boekje'.