Gegroet iedereen,

Net zoals vorig jaar willen wij, Scouts Kalfort, de Kaflortse kermisweek smaakvol inzetten. Vorig jaar was het de eerste keer dat wij onze bieravond organiseerden. Omdat wij tijdens de eerste editie heel wat bierliefhebbers mochten ontvangen en wij veel positieve reacties kregen hebben we besloten om dit jaar nogmaals een bieravond te organiseren. Gegarandeerd even gezellig!

Dit jaar zal de bieravond doorgaan op vrijdag 25 augustus 2017 vanaf 20u in onze sfeervol ingerichte feesttent in de Coolhemstraat te Kalfort. Je kan er niet naast kijken!

Dit jaar hebben we gekozen voor 20 bekende en minder bekende bieren. Welke bieren we juist gaan serveren houden we voorlopig nog geheim.
Naast de bieren kan je ook  (fris)dranken, hapjes, ... verkrijgen. Ook onze verrassingsmeter zal terug aanwezig zijn.

NIEUW: dit jaar kan je zelf jouw meter samenstellen. Zo kan jij met jouw vrienden/familie/buren/collega's/... proeven van een heleboel lekkere bieren die jullie zelf hebben samengesteld of die wij voor jullie hebben uitgekozen.

NIEUW: dit jaar koppelen we aan onze verrassingsmeter ook een wedstrijd. Elke groep die een verrassingsmeter besteld kan/mag deelnemen aan een wedstrijd om een biermand te winnen. Wat voor wedstrijd dit zal zijn kom je alleen te weten als je naar onze bieravond komt en een verrassingsmeter besteld.

Ohja, de kinderen moeten voor ons niet thuis blijven want ook zij kunnen zich uitleven met een heleboel gratis volksspelen.

Hopelijk mogen wij samen met jullie de kermisweek goed inzetten?! Tot dan?!
Of anders tot aan onze tafels tijdens het restaurant voor een lekkere maaltijd.

Groetjes,

Scouts Zevensprong Kalfort

Ondertussen is het weer lekker warm en is het weer lekker lang licht buiten. De zomervakantie is al in zicht, nog even doorbijten en we hoeven twee maanden niet meer naar school! Maar wanneer het schooljaar gedaan is, zit het scoutsjaar er jammer genoeg ook weer op. Niet getreurd, we hebben nog een maand om ons volledig uit te leven op de scouts, en in juli vertrekken we ook weer met z'n allen op kamp!

Wat we deze laatste maand gaan doen, kan je ontdekken in de brief van juni. En hoe het kamp er zal uitzien, kan je ontdekken tijdens onze leuke barbeque op vrijdag 23 juni 2017. Dan is iedereen welkom vanaf 19u. Op deze dag krijg je ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor ons megafantastische zomerkamp, dus zeker komen! Meer info over onze barbecue en inschrijvingsavond vind je op de barbecuebrief. Beide brieven zijn terug te vinden onder het tablad boekje!

Wat gaan de dagen toch snel voorbij, het is al maart! Gelukkig heeft jullie leiding ook deze maand een geweldige planning voorzien! Het belooft dus weer een maand vol avontuur en plezier te worden. In deze maand zullen er voor de Jong Givers en Givers een paar werkingen op vrijdag door gaan omdat jullie dan examens hebben. Alvast heel veel succes!

De brief van maart is vanaf nu terug te vinden op onze website onder boekje! Benieuwd wat we deze maand allemaal gaan uitspoken? Neem dan zeker eens een kijkje!

Het wordt stilaan weer warmer, de dagen worden langzaam aan weer langer, we vieren Pasen en genieten daarbij van twee weken vakantie. Juist, het is alweer april! En ook in april hebben wij weer vanalles in petto voor jullie!

De brief van april is vanaf nu terug te vinden op onze website onder boekje! Benieuwd wat we deze maand allemaal gaan uitspoken? Neem dan zeker eens een kijkje!

Graag willen wij ook iedereen een spetterend 2017 wensen! Dat al jullie wensen mogen uitkomen, en dat het een jaar vol (scouts)plezier mag worden!

Een nieuw jaar, een nieuwe maand, een nieuwe brief! De brief van januari is vanaf nu terug te vinden op onze website onder boekje! Benieuwd wat we deze maand allemaal gaan uitspoken? Neem dan zeker eens een kijkje!